Meer inloop met een Digitaal Stoepbord

Stoepborden zijn een effectieve manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen. Welke winkel maakt tegenwoordig niet gebruik van een reclamebord? Digital Signage maakt een enorme opmars.  Waarmee u uw boodschap nóg aantrekkelijker kunt presenteren. Met onze digitale stoepborden kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Natuurlijk is het voordeel van digitaal is dat de inhoud op afstand aanpasbaar is. Ook wordt de inhoud strak en modern gepresenteerd. Op deze manier valt uw reclame veel meer op. Onderzoek toont aan dat de inzet van digitale stoepborden tot 150% meer wandelaars in uw winkel brengen! Een stoepbord met daarop dynamische, bewegende reclame maakt van lopers kopers!

Wat is het?

In essentie is het een groot beeldscherm. Één zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze geschikt zijn om buiten te gebruiken. Hiervoor is het cruciaal dat de schermen ook goed te lezen zijn bij fel zonlicht. Daarnaast zijn onze producten natuurlijk weersbestendig.

De voordelen

  • 150% meer bezoekers in uw winkel.
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van onze digitale stoepborden is flexibel en aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een uitgebreide training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Digitaal stoepbord kopen

De prijzen van digitale stoepborden variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en bouwkwaliteit. We komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit. Digitale stoepborden worden geleverd met een accu of een 230V stekker waardoor het stoepbord inzetbaar is op elke wenselijke locatie.