Maak indruk met Digitale Buitenreclame

Of het nou gaat om een sportclubs, winkel of showroom: alles draait om aandacht! Gebruikt u nog steeds uw papieren of plastic banners? De Free Stand Display BFL is hét instrument voor uw digital signage! Daarnaast is deze Staande Displays ontworpen om outdoor te functioneren. Het LCD paneel met hoge resolutie zorgt voor vindbaarheid, zelfs in direct zonlicht!

Digital Signage maakt een enorme opmars. Waarmee u uw boodschap nóg aantrekkelijker kunt presenteren. Met onze Staande Displays kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Natuurlijk is het voordeel van digitaal is dat de inhoud op afstand aanpasbaar is. Ook wordt de inhoud strak en modern gepresenteerd. Voor het gebruik op buitenterreinen van onder andere winkels, bouwmarkten, sportclubs of bijvoorbeeld tankstations is de Free Stand Display BFL is dan ook een veelzijdige totaaloplossing! Met deze Staande Displays helpt u klanten bij het versneld maken van de juiste keuze. Een Staand Display met daarop dynamische, bewegende reclame maakt van lopers kopers!

Wat is het?

In essentie is het een groot beeldscherm. Één zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze flexibel ingezet kunnen worden. Hiervoor is het cruciaal dat de schermen ook goed te lezen zijn bij fel (zon)licht. Daarnaast stelt u natuurlijk eenvoudig uw eigen content in.

De voordelen

  • Beïnvloed en verleid bezoekers bij het maken van hun keuze. 
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van onze Staande Display is flexibel en aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een uitgebreide training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Digitale Buitenreclame kopen

De prijzen van onze Staande Displays variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en bouwkwaliteit. We komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit. Staande Displays worden geleverd in verschillende formaten, zowel enkel als dubbelzijdig.