Maak indruk met een Digitale Mupi

Of het nou gaat om een sportclubs, winkel of showroom: alles draait om aandacht! Gebruikt u nog steeds uw papieren of plastic banners? En bent u op zoek naar een oplossing om deze in een moderner en strakker jasje te steken? Dan is de Full-outdoor Free Stand Display BFI de oplossing die u zoekt!

Digital Signage maakt een enorme opmars. Waarmee u uw boodschap nóg aantrekkelijker kunt presenteren. Met onze Digitale Mupi’s kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Natuurlijk is het voordeel van digitaal is dat de inhoud op afstand aanpasbaar is. Ook wordt de inhoud strak en modern gepresenteerd. Voor het gebruik op buitenterreinen van onder andere winkels, bouwmarkten, sportclubs of bijvoorbeeld tankstations is de Free Stand Display BFI is dan ook een veelzijdige totaaloplossing! Met deze Digitale Mupi helpt u klanten bij het versneld maken van de juiste keuze. Een Digitale Mupi met daarop dynamische, bewegende reclame maakt van lopers kopers!

Wat is het?

In essentie is het een groot beeldscherm. Één zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze flexibel ingezet kunnen worden. Hiervoor is het cruciaal dat de schermen ook goed te lezen zijn bij fel (zon)licht. Daarnaast stelt u natuurlijk eenvoudig uw eigen content in.

De voordelen

  • Beïnvloed en verleid bezoekers bij het maken van hun keuze. 
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van onze Outdoor Display is flexibel en aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een uitgebreide training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Digitale Mupi kopen

De prijzen van onze Digitale Mupi’s variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten. We komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit. Digitale Mupi’s worden geleverd in verschillende formaten, zowel enkel als dubbelzijdig.