HUUR

Digitale reclame, het werkt! 
Hoe geef je bij een evenement nét dat beetje extra mee? Met één van onze digitale displays (schermen/borden/displays) komt uw boodschap professioneler dan ooit tot leven! De digitale signage schermen worden op locatie gebracht, aangesloten en gepresenteerd. Al onze producten huurt u al voordelig en compleet vanaf 1 dag! Met de schermen van VEBO heeft u een garantie op haarscherpe en heldere beelden. Onze robuuste producten worden ingezet bij de meest uiteenlopende toepassingen en zijn flexibel in de aansluiting van externe producten. VEBO biedt een breed scala aan high-definition displays, zowel groot als klein, een Touch Kiosk of een complete Video Wall. Onze producten zet u in onder vrijwel alle lichtomstandigheden op de meest uiteenlopende locaties zoals bibliotheken, vergaderzalen, beurzen. Maar onze schermen zorgen ook voor scherpe beelden op bijvoorbeeld scholen, sportclubs, tankstations of winkels.

U huurt al een scherm vanaf  50,- excl. btw  per dag (een periode langer dan 2 dagen). De prijs voor de eerste 2 dagen bedraagt 95,- excl. btw per dag. Voor het plaatsen van onze schermen hanteren we een vergoeding van 0,50/km, met een starttarief van 10 euro excl. btw.

Heeft u interesse in het huren van (één van) onze digitale producten? Ontdek onderstaand de oplossing die bij uw vraag past of neem contact met ons op voor advies op maat.

 

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op:

Social

Blijf automatich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social-media kanalen.