Maak indruk met een Folder Houder Display

Of het nou gaat om een beurs, winkel of showroom: alles draait om aandacht! Het Folder Houder Display is een effectieve manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen. Welke winkel maakt tegenwoordig niet gebruik van een reclamebord? Digital Signage maakt een enorme opmars. Waarmee u uw boodschap nóg aantrekkelijker kunt presenteren. Met ons Folder Houder Display kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Natuurlijk is het voordeel van digitaal is dat de inhoud op afstand aanpasbaar is. Ook wordt de inhoud strak en modern gepresenteerd. Op deze manier valt uw reclame veel meer op. Onderzoek toont aan dat het gebruik van Digital Signage tot 150% meer bezoekers in uw winkel brengen. Met de Folder Houder Display helpt u klanten bij het versneld maken van de juiste keuze. Een Folder Houder Display met daarop dynamische, bewegende reclame maakt van lopers kopers!

Wat is het?

In essentie is het een groot beeldscherm. Één zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze flexibel ingezet kunnen worden. Hiervoor is het cruciaal dat de schermen ook goed te lezen zijn bij fel (zon)licht. Daarnaast stelt u natuurlijk eenvoudig uw eigen content in met bijvoorbeeld een actuele aanbieding.

De voordelen

  • Beïnvloed en verleid bezoekers bij het maken van hun keuze. 
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van ons Folder Houder Display is flexibel en aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een uitgebreide training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Folder Houder Display kopen

De prijzen van ons Folder Houder Display variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten. We komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit.