Informatie Kiosk: een elegant welkom

Of het nou gaat om een beurs, winkel of showroom: alles draait om aandacht! De Informatie Kiosk zorgt voor een elegant en informatief welkom! Wil u een Informatie Kiosk kopen? Dan bent u bij VEBO Digital aan het juiste adres!

De veelzijdige Informatie Kiosk heeft een erg strakke en robuuste uitstraling. Op het scherm showt u op een moderne wijze uw product of website. Maar ook voor het afspelen van uw bedrijfsfilm of het invullen van formulieren is dit een perfecte oplossing! Vanzelfsprekend is het mogelijk om uw content direct af te spelen middels USB. De Informatie Kiosk is dan ook uitermate goed geschikt voor in uw showroom of op beurzen. Maar ook op events of bijvoorbeeld als digitaal welkom bij uw receptie!

Wat is het?

In essentie is het een groot beeldscherm. Één zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze flexibel ingezet kunnen worden. Middels het touchscreen met de modernste technologie is bediening eenvoudig en altijd goed zichtbaar. Daarnaast stelt u natuurlijk eenvoudig de te presenteren content in.

De voordelen

  • Beïnvloed en verleid bezoekers bij het maken van hun keuze. 
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van onze Informatie Kiosk is flexibel en aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een uitgebreide training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Informatie Kiosk kopen

De prijzen van onze Informatie Kiosks variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten. We komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit en bieden u altijd een gepaste oplossing.