Maak indruk met een Outdoor Display

Of het nou gaat om een sportclubs, winkel of showroom: alles draait om aandacht! Gebruikt u nog steeds uw papieren of plastic banners? De Free Stand Display BFE is hét instrument voor uw digital signage! Daarnaast is deze Digitale Abri ontworpen om outdoor te functioneren. Het LCD paneel met hoge resolutie zorgt voor vindbaarheid, zelfs in direct zonlicht!

Digital Signage maakt een enorme opmars. Waarmee u uw boodschap nóg aantrekkelijker kunt presenteren. Met onze Outdoor Display kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Natuurlijk is het voordeel van digitaal is dat de inhoud op afstand aanpasbaar is. Ook wordt de inhoud strak en modern gepresenteerd. Voor het gebruik op buitenterreinen van onder andere winkels, bouwmarkten, sportclubs of bijvoorbeeld tankstations is de Free Stand Display BFE is dan ook een veelzijdige totaaloplossing! Met dit Outdoor Display helpt u klanten bij het versneld maken van de juiste keuze. Een Outdoor Display met daarop dynamische, bewegende reclame maakt van lopers kopers!

Wat is het?

In essentie is het een groot beeldscherm. Één zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze flexibel ingezet kunnen worden. Hiervoor is het cruciaal dat de schermen ook goed te lezen zijn bij fel (zon)licht. Daarnaast stelt u natuurlijk eenvoudig uw eigen content in.

De voordelen

  • Beïnvloed en verleid bezoekers bij het maken van hun keuze. 
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van onze Outdoor Displays is flexibel en aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een uitgebreide training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Digitale Abri kopen

De prijzen van onze Outdoor Displays variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en bouwkwaliteit. We komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit. Outdoor Displays worden geleverd in verschillende formaten, zowel enkel als dubbelzijdig.