Maak indruk met een Wall Display

Of het nou gaat om een beurs, winkel of showroom: alles draait om aandacht!
Deze digitale muurposter maakt gebruik van de nieuwste Cooling technologie genaamd Vapor Cooling. Met behulp van deze nieuwe spectaculaire technologie, levert jouw scherm een optimale (buiten) prestatie zonder kans om oververhit te raken. Deze hypermoderne technologie wordt al ingezet in laptops en bijvoorbeeld telefoons, en zijn nu dus ook beschikbaar in de schermen van Digital Signage!

Welke winkel maakt tegenwoordig niet gebruik van een digitale muurposter? Digital Signage maakt een enorme opmars. Waarmee u uw boodschap nóg aantrekkelijker kunt presenteren. Met onze Wall Display kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Natuurlijk is het voordeel van digitaal is dat de inhoud op afstand aanpasbaar is. Ook wordt de inhoud strak en modern gepresenteerd. Op deze manier valt uw reclame veel meer op. Onderzoek toont aan dat 75% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer wordt gemaakt. Met de Wall Display helpt u klanten bij het versneld maken van de juiste keuze. Een Wall Display met daarop dynamische, bewegende reclame maakt van lopers kopers!

Wat is het?

In essentie is het een groot beeldscherm. Één zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze flexibel ingezet kunnen worden. Hiervoor is het cruciaal dat de schermen ook goed te lezen zijn bij fel (zon)licht. Daarnaast stelt u natuurlijk eenvoudig uw eigen content in met bijvoorbeeld een actuele aanbieding.

De voordelen

  • Beïnvloed en verleid bezoekers bij het maken van hun keuze. 
  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van onze Wall Display is flexibel en aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een uitgebreide training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Wall Display kopen

De prijzen van onze Wall Displays variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten. We komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit. Wall Displays worden geleverd in verschillende formaten.