Digitale stoepborden

Stoepborden zijn een effectieve manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen. Welke winkel maakt tegenwoordig niet gebruik van een reclamebord? Tegenwoordig is er een nieuwe trend, digitale stoepborden. Digital Signage noemen wij dat. Met digitale stoepborden kunt u zich nog onderscheiden van uw concurrenten. Het grote voordele van digitaal is natuurlijk dat de inhoud op afstand aan te passen is én de inhoud hoeft niet meer statisch te zijn. Op deze manier valt uw reclame veel meer op. Onderzoek heeft uitgewezen dat met digitale stoepborden tot 150% meer wandelaars uw winkel binnen stappen. Een stoepbord met daarop dynamische, bewegende reclame maakt van lopers kopers!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een digitaal stoepbord?

In essentie is het een groot beeldscherm. Eén zoals iedereen thuis in de woonkamer heeft staan. Echter zijn de beeldschermen aangepast zodat ze geschikt zijn om buiten te gebruiken. Hiervoor is het nodig dat de schermen ook goed te lezen zijn bij fel zonlicht. En het de digitale stoepborden moeten weersbestendig zijn, oftewel wind en regen zijn geen gevaar.

Wat zijn de voordelen van digitale stoepborden?

  • Behaal een concurrentievoordeel met dynamisch, bewegende content.
  • Pas uw reclame aan op afstand. Thuis vanaf de bank, op uw iPad veranderd u wat er getoond wordt.
  • Maak gebruik van marketing automation, gaat het regenen dan gaan automatisch de paraplu’s in de aanbieding.
  • Het ontwerp van onze digitale stoepborden is volledig aan te passen aan uw wensen.
  • U en uw team krijgen altijd een training. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk.

Digitaal stoepbord kopen

De prijzen van digitale stoepborden variëren. Het is afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en bouwkwaliteit. Wij komen graag met u in contact en brengen vrijblijvend een offerte uit. Wij kunnen digitale stoepborden in verschillende formaten, zowel enkel als dubbelzijdig leveren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alternatieve gebruiksmethoden

U kunt een digitaal stoepbord voor veel meer zaken gebruiken. Zet het digitale stoepbord ’s avonds in de etalage. Door de verlichting valt uw etalage veel meer op en creëert u mee zichtbaarheid.

Digitaal stoepbord huren

Wij bieden de mogelijkheid om onze producten te huren. Met één van onze digitale displays komt uw boodschap beter en professioneler dan ooit tot leven! De door u gekozen displays worden op locatie gebracht, aangesloten en gepresenteerd. Alle producten zijn voordelig te huur en compleet vanaf 1 dag. Lees meer over het huren bij VEBO Digital Signage Solutions. Met onze digitale stoepborden en displays heeft u een garantie op haarscherpe en heldere beelden.

VEBO’s keuze voor een digitaal stoepbord van topklasse

Onze keuze voor de beste digitale stoepbord is gevallen op de ADVANCELINE ESA.

  • Ultra high-brightness schem; hierdoor is het scherm ook in de felle zon goed leesbaar.
  • Enkel én dubbelzijdig; kies voor maximale zichtbaarheid op straat door uw reclame aan beide kanten zichtbaar te maken.
  • Veiligheidsglas; onze stoepborden kunnen tegen een stootje.
  • Uniek product; behaal een concurrentievoordeel door eerder te zijn dan uw concurrenten.
  • Verrijdbaar; eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe beheer ik een digitaal stoepbord?

Het beheren van de digitale stoepborden is heel eenvoudig. Dit wordt geregeld via het VEBO CMS. Het VEBO CMS is een cloud oplossing, wat betekend dat u er altijd op elk gewenst moment bij kunt. Bent u op vakantie in Bali en wilt u een andere boodschap tonen? Geen probleem, zolang er internet is kan dit eenvoudig gewijzigd worden.

Wij kunnen het CMS inrichten en afstemmen aan uw persoonlijke voorkeuren. U ontvang een eigen dashboard waarin u direct zicht heet op de parameters die voor u relevant zijn. Wilt u een display aanpassen? Of de displays in een ruimte aanpassen? Met één druk op de knop is dit gewijzigd en zien uw klanten het resultaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op:

Social

Blijf automatich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social-media kanalen.